Októberfest bude aj v Bohdanovciach nad Trnavou

Kam za dobrým tipomKam na víkend

V sobotu 5. októbra sa v Bohdanovciach nad Trnavou uskutoční prvý ročník podujatia Októberfest, venovaného degustácii piva. Okrem bohatej ponuky pív čaká na návštevníkov aj pestrý sprievodný program a hudobné vystúpenia. 

Podujatie v štýle tradičného bavorského Októberfestu sa uskutoční na futbalovom ihrisku v Bohdanovciach nad Trnavou počas prvého októbrového víkendu od 14:00 hodiny,  až do neskorého večera. Bude pestrý výber piva, chutné občerstvenie, hudobné vystúpenia a aktivity pre deti.

„Piaty október bude o pive, jedle a najmä o zábave. Na našom prvom pivnom festivale roztočíme poháre s remeselnými pivovarmi ako Sandorf, Wywar, Hellstork a Simeon. A to nie je všetko, o parádnu atmosféru sa postarajú hudobné kapely. Pipravili sme súťaže s pivom, atrakcie a kolotoče. Prosto deň, aký v tejto obci ešte nebol,“ povedal Ivan Bočko- starosta obce.

Atmosféru v obecnom športovom areáli dotvoria vystúpenia hudobných skupín Libido a Beštiálna Radosť. Rodiny s deťmi potešia rôzne súťaže, tradičné atrakcie a jazda na kolotočoch.

Viac informácií o podujatí nájdete na stránke: https://www.bohdanovce.sk/udalosti-v-obci/kalendar-podujati/oktoberfest-1266_11sk.html

Zdroj foto: Bohdanovce nad Trnavou

Viac informácií na stránke www.regiontrnava.sk


Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.